3 mysiga råttjejerStad: Stockholm

Ålder: ca 3,5 månader

Kön: Honor

Kastrerad: Nej

Vill flytta: Allihopa tillsammans enbart

Status: Kan flytta från och med 15 juli


Här är tre underbart mysiga råttjejer som kom till Råtthjälpen akut som del av en större grupp om 31 råttor, och som nu söker efter sina föralltidhem!


En dag i juni fick vi ett samtal från en person som hamnat i en svår livssituation, och som på grund av det var tvungen att omplacera sina råttor. Råttorna hade tagits väl om hand, men hade tvingats flytta mycket under en tid och bo i mindre burar tillsammans med både honor och hanar. Personen som hade hand om dom var orolig för hur de mått under dessa omständigheter och var mycket angelägen om att de skulle bli omsorgsfullt omhändertagna. Vi tog hand om tjejerna (samt de 9 hanar som de levde med och som finns på annan annons) och tog dom till ett av våra mest erfarna jourhem.


Väl där har tjejerna funnit sig mycket väl tillrätta. Jourhemmet berättar att de är sociala, mysiga och vana vid att bli hanterade. Alla fem är nyfikna, framåt och levnadsglada, precis som råttor ska vara! Då jourhemmet precis fått in dom, och då de är så många är det svårt att skriva något om varje individuell råtta just nu, men mer information kommer!


Priset för att adoptera är 750 kr för tre.