Cashew, Chia, Hallon och Pumpkin


Stad: Göteborg, Västra Götaland

Ålder: April 2021

Kön: Honor

Kastrerad: Nej

Vill flytta med: Tillsammans eller 2 och 2

Status: Behandlas för ohyra och för att säkerställa att ingen är dräktig kan därför flytt tidigast ske (20/5)


Dessa tjejerna kom till Råtthjälpen i ett gäng på sammanlagt 21 råttor, där alla är väldigt nervösa, osäkra och ovana med hantering. Merparten med ohyra och en del med andra problem så som torra ögon, tumörer och bakbensförlamning. Trots råttornas bakgrund säger jourhemmet till dessa fyra tjejer att dom är underbara och tros kunna bli fina familjemedlemmar med mycket tid och kärlek!


Jourhemmet berättar:

Chia: är den näst modigaste av systrarna och visar mycket nyfikenhet till människor. Hon är inte bekväm med hantering, men hon kommer gärna fram och hälsar och kan låta en klappa henne på huvudet ibland.


Cashew: är den modigaste tjejen i gänget och springer gärna fram och hälsar när man öppnar buren. Hon är glad och busig och kan visa sina systrar att människor inte är så farliga, även fast hon fortfarande inte är riktigt bekväm med hantering.

Hallon: är en av de mer nervösa tjejerna och kan vara lite ryckig vid plötsliga ljud. Hon tycker tyvärr att det är väldigt läskigt att få buren städad och kan då känna att hon vill försvara den. Men bjuder man på mat är det andra toner och hon tar snällt maten ur handen. Hon visar också nyfikenhet till människor över lag och när man sätter sig och pratar med lugn och försiktig röst kan hon känna sig bekväm att hälsa helt utan att ha mat som ett lockbete.


Pumpkin: är också en lite skraj tjej som ofta är den sista att våga sig fram när alla andra redan har hälsat. När hon väl är framme och hälsar är hon väldigt snäll och försiktig och hon visar tydligt att allt hon behöver är tid och kärlek för att bli en råtta som känner sig trygg med människor.


Vill flytta till ett hem med erfarenhet, då alla fyra kan bitas när man har händerna i buren.

Priset för att adoptera 2st är 600kr och 900kr för 4st.

Knapp för intresseanmälan finns längst upp på sidan!