Daisy, Pricken och RonjaStad: Norrköping

Ålder: 1.5 år och 1 år

Kön: Honor

Vill flytta med: Varandra om möjligt, annars 2 och 2 (ihop med Tex)


Råttorna kom in till oss via en privatperson som bad oss om hjälp. Mamma Daisy och hennes 2 barn, dottern Pricken och sonen Tex, ihop med Ronja. Alla verkar må väldigt bra och är redan redo för adoption. Tex ska kastreras så att han kan flytta ihop med tjejerna, därav har man möjligheten att adoptera antingen alla 3 honor, 2 honor och 1 hona med en hane eller enbart Tex.


Jourhemmet berättar:

Mamma Daisy - 1.5 år, nyfiken och sprallig, man får va redo när hon är i farten för de går fort och hon springer bara, hon har inga problem med att man tar upp henne eller så, men blir genast mer sprallig då och vill hellre ut på sina egna äventyr.


Dottern Pricken - 1 år, en väldigt klumpig dam som gärna ger ifrån sig ljud om något är läskigt eller om man försöker lyfta henne, men även hon är helt okej med händer, speciellt om handen har mat, blyg och försiktig.


Ronja - 1.5 år, En väldigt liten dam i storlek som påminner lite om blixten mcqueen, försök att ta henne... gillar att mysa i sputniken med kompisarna. Jag gissar att alla är riktiga äventyrare men fortfarande blyga pga miljöombytet och att vi inte hunnit lära känna varandra. Men alla kan behöva tränas på hantering då dom verkar tycka de är lite läskigt när man plockar upp dom, går inte hålla fast dessa damer om ja säger så.


Pris för att adoptera: 300kr/st, rabatterat pris vid adoption av 3 eller fler.

Kontakta oss

  • Facebook

© 2020 Råtthjälpen 
︱Org.nr: 802435-0038

  • Instagram

Vid extremt akuta situationer kan vi nås på akutnummer: 073 610 00 34