Fem unga härliga hanar


Stad: Uddevalla, Västra Götaland

Ålder: 20 Juni 2022

Kön: Hanar

Kastrerad: Nej

Vill flytta med: I grupp om 2 och 3.


Pojkarna på bilden är från vår första kull vi fick in. Dessa pojkar kom ifrån ett akutfall i Helsingborg där vi tog emot 31 råttor därav 17 bebisar, vi fick sedan ytterligare 3 kullar. Honor och hanar hade bott tillsammans i samma bur och blev därmed dräktiga.


Innan bodde Warbles och Ollie i ett annat jourhem, men flyttade tills sina bröder när deras adoptant backade ur. Deras intro var inte smärtfritt och Waffington och Warbles verkar tyvärr bestämt sig för att dom absolut inte vill bli vänner.

Jourhemmet berättar följande

''Goopy, Werner och Waffington är alla tre väldigt nyfikna och aktiva pojkar. Sociala och hänger alltid på burdörren för att få komma ut. Väl ute ur buren springer dom runt runt, leker och stojar. Dom brukar komma upp i knät och kolla läget. Går att lyfta och klappa. Gillar att jaga kattleksak och leta mat.

Tre riktigt fina och härliga killar som kommer förgylla era dagar


Warbles och Ollie är lite försiktigare än de tre andra pojkarna, men Ollie har blivit väldigt modig och det ända han inte tycker om så mycket är att pli lyft, men det går, men han kan pipa till lite.

Warbles är lite skyggare men otroligt snäll, vi jobbar på att han ska bli mer bekväm vilket jag bedömer inte kommer vara några större problem med tid'''


Priset för att adoptera 2st är 600 kr, 3st är 750kr.

Knapp för intresseanmälan högst upp