Fyra små pojkarStad: Sjöbo, Skåne

Ålder: 2020-03, 6 månader

Kön: Hanar

Kastrerad: Nej

Vill flytta med: Flyttar enbart tillsammans!


Jourhemmet berättar:

Sam-Sam: En vacker toppörad roan. Han är gruppens ledare och kommer alltid fram till dörren först. Han är nyfiken, framåt och undersökande. Han klättrar gärna på dina knän men tycker att det är läskigt att bli upplyft.


Bam-Bam och Jum-Jum: Är två fantastiska bröder i färgen blue. Dom kommer alltid efter alfan. Bam-Bam är den lite tuffare av dom. Dom hänger med, är aktiva och undersöker allt dom kommer över.


Mio-min-Mio: Flockens minsting, en underbar black dumbo pojke. Mio tycker att vi människor är läskiga och man måste vara lugn i sina rörelser med honom. Trots detta är Mio väldigt snäll i all hantering.


Den här kvartetten har inte haft det lätt. Efter att dom såldes i en djuraffär så hamnade dom hos en familj där dom fick bo i en liten, trång bur. Både foder, strö och underlag var bristfälligt. Pojkarna var i princip ohanterade när dom kom till jourhemmet. I början skrek dom högt vid all hantering.


Pojkarna söker ett erfaret föralltid hem med en kunnig ägare. Då killarna precis kommit in i slyngelåldern måste dom guidas i hur dom ska bete sig. Exempelvis kan dom smaka på fingrar, dock har det blivit bättre sedan flytten till jourhemmet. Dom behöver sakta vänja sig vid ljud, liv o rörelse och doft. Framförallt behöver dom känna trygghet och kärlek så att dom får chansen att visa sina riktiga jag.

Priset för att adoptera alla 4 killar är 800kr.

Kontakta oss

  • Facebook

© 2020 Råtthjälpen 
︱Org.nr: 802435-0038

  • Instagram

Vid extremt akuta situationer kan vi nås på akutnummer: 073 610 00 34