Hallon


Stad: Göteborg, Västra Götaland

Ålder: April 2021

Kön: Hona

Kastrerad: Nej

Vill flytta med: Ensam till befintlig flock eller med 1 eller fler av av följande:

Cashew: https://www.ratthjalpen.com/post/cashew

Chia: https://www.ratthjalpen.com/post/_chia

Pumpkin: https://www.ratthjalpen.com/post/pumpkin

Kokos: https://www.ratthjalpen.com/post/kokos

Solros: https://www.ratthjalpen.com/post/solros

Status: Flyttklara


Hallon kom till Råtthjälpen i ett gäng på sammanlagt 21 råttor, där alla är väldigt nervösa, osäkra och ovana med hantering. Merparten med ohyra och en del med andra problem så som torra ögon, tumörer och bakbensförlamning. Trots råttornas bakgrund säger jourhemmet till dessa fyra tjejer att dom tros kunna bli fina familjemedlemmar med mycket tid och kärlek!


Adopteras med fördel gärna ut ensam till redan trygga flockar i hopp om att ta efter ett stabilt beteende. Men oavsett kommer det krävas mycket tid och förståelse. Vi behöver just din och dina kära råttors hjälp till att ge Hallon en värdigt andra chans till ett underbart liv!


Jourhemmet berättar:

Hallon är en av de mer nervösa tjejerna och kan vara lite ryckig vid plötsliga ljud. Hon tycker tyvärr att det är väldigt läskigt att få buren städad och kan då känna att hon vill försvara den. Men bjuder man på mat är det andra toner och hon tar snällt maten ur handen. Hon visar också nyfikenhet till människor över lag och när man sätter sig och pratar med lugn och försiktig röst kan hon känna sig bekväm att hälsa helt utan att ha mat som ett lockbete.

Vill flytta till ett hem med erfarenhet, kan tyvärr bitas när man har händerna i buren.


Priset för att adoptera 1st är 300 kr, 2st är 600kr och 900kr för 4st.

Knapp för intresseanmälan finns längst upp på sidan!