Lilja & Millie


Stad: Skara, Västra Götaland

Ålder: April 2021, cirka 1 år gamla enligt uppgifter. Misstänker Malva är äldre än så. Cirka 1,5 år.

Kön: Honor

Kastrerad: Nej

Vill flytta med: Tillsammans

Status: Behandlas för ohyra och för att säkerställa att ingen är dräktig därför kan flytt tidigast ske (20/5)


Vi är två tjejer som kommer från ett stort omhändertagande på sammanlagt 21 råttor. Vi har nu funnits i vårt jourhem i snart en månad och vill så gärna hitta vårt föralltidhem, ett hem som förstår oss, vill älska oss ovillkorligen och ta hand om oss såsom vi förtjänar efter allt vi varit med om.

Lilja (Black Hooded) är en väldigt snäll och blyg tjej som verkligen vill, men bara inte riktigt vågar än. Hon tycker lyft och klappar är väldigt läskigt, så pass att hela hon ryser och kryper ihop. Men så sitter hon där så snällt, och efteråt smaskar hon ändock lite godis. Hon finns där inne, älskade lilla Lilja, hon behöver bara lite tid och förståelse. Någon som kan ge henne tid, kärlek och tålamod att vänta på henne att göra egna små framsteg utan att tränga sig på för mycket. Hon älskar mat! och är alltid först på plats vid kvällsmatningen. Hon kommer gärna fram till luckan också för att se vad det bjuds på för gott. Och vad är en bättre väg till en råttas hjärta än via magen?

Millie (PEW) är en supersöt, verkligen helt bedårande charmig liten tjej. Hon är lite småväxt i storleken jämfört med de andra, vilket får henne att se så söt ut. Då hon har väldigt dålig, till nästan obefintlig syn med sina röda ögon, så tar hon det väldigt försiktigt fram och ibland går det lite långsamt. Men med lite tid och tålamod är hon nästan alltid först ut till luckan för att kika vad som händer och vill gärna ut och utforska en liten stund. Det går inte alltid så snabbt, vilket är lite ovanligt för en råtta och därav gör det henne lite speciell.


Priset för att adoptera 2st är 600kr.

Knapp för intresseanmälan finns längst upp på sidan!