Lucas, Blixten & Oscar


Stad: Veberöd

Ålder: 2019-10-03

Kön: Hanar

Kastrerad: Nej

Vill flytta med: Varandra


Lucas - Väldigt kärleksfull och mysig, gillar att putsas. Kommer alltid till dörren. Verkar vara den som bestämmer, kan ibland vilja sätta de andra på plats. Black striped roan, den tredje, ljusaste råttan i första bilden.


Blixten – Den ivrigaste av dem, lite försiktig men orädd. Rädd om sitt personliga space, men vill samtidigt vara med till varje pris. Väldigt smart och lättlärd. Kom lätt på hur man klättrar ut och upp på buren, hur man klättrar över till element etc. Testar gränser. Black striped roan, råttan i mitten på första bild.


Oscar – Lite blyg av sig, gillar inte snabba rörelser, men väldigt nyfiken. Ligger gärna tittar medan de andra springer runt när de är ute. Inga problem att hantera honom. Tycker om att klättra på en o sitta högt, gärna på axeln. Black hooded, längst till vänster i första bilden.


Alla tre är sociala och fungerar bra att hantera. Kommer direkt till dörren och vill komma ut. Vill vara där du är, väldigt pigga och nyfikna. Relativt duktiga på att gå på toaletten.


Priset för att adoptera råttorna är 750 kr.

Kontakta oss

  • Facebook

© 2020 Råtthjälpen 
︱Org.nr: 802435-0038

  • Instagram

Vid extremt akuta situationer kan vi nås på akutnummer: 073 610 00 34