top of page

Pumpkin och Chia

Uppdaterat: 19 dec. 2022
Chia på bilden högt upp.

Pumpkin längst ner.Stad: Göteborg, Västra Götaland

Ålder: April 2021

Kön: Honor

Kastrerad: Nej

Vill flytta med: Tillsammans

Status: Flyttklara


Chia är en nyfiken och busig råtta som börjar bli rätt bekväm vid hantering. Hon är inte helt bekväm med att bli upplockad och utlyft ur buren, men man kan lyfta henne vid behov, klappa henne, hålla henne och hon tycker om att sitta i famnen och gosa. Hon är social och nyfiken och springer fram till en när man öppnar buren. Hon är pigg och glad och hon älskar god mat och att leka och busa med sina vänner.

Pumpkin är en blyg liten tjej som behöver en hel del tid och kärlek innan hon värmer upp för en ny person. Hon gillar att bli handmatad med baby mat på tub, men vill inte riktigt bli lyft och hanterad. Ibland klättrar hon upp i famnen och låter en klappa henne, men det är på hennes villkor och alla dagar vill hon inte. Hon kan motiveras att bli social med god mat, men främst med att gå ut ur buren på äventyr vilket hon absolut älskar!

Pumpkin känner sig tyvärr otrygg med att man sätter in handen i buren och om hon känner sig trängd kan hon bitas. Men så länge jourhemmet inte tränger henne i buren så bits hon inte.

Flyttar med fördel till trygg befintlig flock och ett hem med erfarenhet. Men inget krav om man är bekväm med att dessa tjejer behöver jobbas med.


Priset för att adoptera tjejerna är 600kr.


Knapp för intresseanmälan finns längst upp på sidan!

bottom of page