Sture, Stefan och lilla Sigge
Stad: Norrköping

Ålder: Sture 6-8 mån., Stefan 6-8 mån., Sigge kring 5 mån.

Kön: Hanar

Kastrerad: Nej

Bor med: Varandra

Vill flytta med: Varandra


De här tre killarna hittades utomhus i ett mindre tunnelsystem de grävt ihop med tre andra råttor. Eftersom de hittades övergivna utomhus så är deras bakgrund och exakta ålder okänd. När de fångades och kom in i ett akutjourhem så var de inte socialiserade, mycket rädda och osäkra killar.

De har nu kommit till ett nytt jourhem och de har på dessa veckor som de legat ute på annons gjort otroliga framsteg! De är extremt charmiga pojkar och trots att de fortfarande är något skvättiga i buren och kan bli skrämda av hastiga rörelser och ljud så är de lätta att hantera och har blivit mycket mer trygga i sig själva.


Dessa råttor är inga "nybörjar-råttor" och bör inte komma till ett hem som inte har vana av råttor sedan tidigare. De behöver ett tryggt hem där deras människor/människa tillsammans med grabbarna kan jobba på deras självkänsla och få dem att fortsätta utvecklas till trygga och älskade individer. Du bör inte avskräckas dock då dessa pojkar är de snällaste och goaste individerna som alla tre kommer bli någons hjärteråttor!


Jourhemmet berättar:


Sture: (Bild 1 till höger) Den med mest energi och självkänsla när de har "utetid". Han ser till så att inget hörn lämnas outforskat och vill ogärna att lekstunden ska ta slut. Han uppskattar att bli kliad på huvudet när han ligger och vilar i buren en stund.


Stefan: (Bild 2 och 5) Han är den som är modigast i buren. Han kommer gärna fram och klättrar på dig när han är ute och kan vara överallt och ingenstans samtidigt. Det är inte ovanligt att han hittar ett lugnt ställe att lägga sig på under utetiden.


Sigge: (Bild 1 till vänster och bild 3 och 4) Han är rar och blyg. Han följer mest efter de andra grabbarna och går inte så mycket på egna upptäcktsfärder utan tycker att det är tryggt att vara nära sina polare.
Video på killarna som är ute och utforskar! ^


De äter nu Everkin's Yummy Mealtime Mix med god aptit, även Sigge som är lite extra kräsen till mat.


De är unga och har hela sina liv framför sig att blomma ut till de fantastiska små individerna de är men har behövt sitta i jourhem länge. Men nu är de här goa små charmtrollen så redo att få komma hem till sitt alldeles egna kärleksfulla för-alltid-hem!


Priset för att adoptera pojkarna är 750 kr.


Knapp för intresseanmälan finns längst upp på sidan!