Ulrik söker tjejkompisar!Stad: Norrköping

Ålder: 13 månader (f. 19-06-01)

Kön: Hane

Kastrerad: Ja

Vill flytta med: Ensam, till honsällskap Ulle är en social, glad och med sina krulliga morrhår och dumboöron världens sötaste kille. Han kom in till oss på Råtthjälpen efter att ha hittats dumpad utomhus i Stockholm tillsammans med vad vi tror är hans bror. Han var vid ankomsten till oss väldigt besvärad av sina hormoner och tolererade inte andra råttor över huvud taget, och inte människor heller. Nu är han kastrerad sedan början av juni och har blivit en helt annan råtta.


Ulles tidigare trauman i allmänhet, och intoleransen mot sin bror i synnerhet gör att han inte klarar av doften av könsmogna hanar. Även ett intro med honor eller kastrater kan i värsta fall bli lite av en process, så han är ingen nybörjarråtta och kräver ett erfaret hem. Sensitiviteten mot handoft avtar mer och mer, ju längre tid som gått sedan kastreringen, men vi vill trots detta inte utsätta Ulle för andra okastrerade hanar. Han söker alltså ett hem med en eller flera tjejkompisar, eller eventuellt med någon snäll kastrat.


Han vill alltid komma ut och umgås, är lätthanterad vid lyft och är sprallig och glad. Trots detta är han en lite känslig kille och skulle således behöva komma till ett erfaret hem som kan läsa hans kroppsspråk. Då han är rex och fluffig av naturen så tappar han en del av det kroppsspråk vi människor kan läsa av. Sitt bagage till trots är vi övertygade om att han kommer bli en underbar kompis till dig som väljer att adoptera honom, då han redan, med ganska begränsad hantering utvecklats så otroligt mycket i kontakten med människor!


Priset för att adoptera Ulrik är 300 kr.

Kontakta oss

  • Facebook

© 2020 Råtthjälpen 
︱Org.nr: 802435-0038

  • Instagram

Vid extremt akuta situationer kan vi nås på akutnummer: 073 610 00 34