Valter och Melvin


Stad: Dalby

Ålder: födda 29/10-20 och 22/10-20

Kön: Hanar

Kastrerad: Nej

Vill flytta med: varandra Bor med: Milo och Nelson, kan flytta ihop med dessa pojkar.


Dessa 2 små pojkar kom tillbaka till oss på Råtthjälpen ihop med deras bröder Milo och Nelson. De är ursprungligen uppfödda hos oss på Råtthjälpen efter att vi tog emot ett vanvårdsfall i Malmö, vilket inkludera 4st dräktiga honor plus 2 kullar och 3 hanar. Alla hanarna har bott med varandra sedan de föddes.


Jourhemmet berättar:

Melvin – Den matglade herren i gänget. Han skulle behöva gå ner i vikt men är mest intresserad av att ligga och chilla (och äta) både i buren och när han är ute. Ingen av killarna är speciellt keliga, men Melvin är den som är det mest utav dem. Jag vet inte om han är alfan i flocken, men han är den som kommer bäst överens med alla.


Valter – Den mest undergivna i flocken. Han blir titt som tätt nedbrottad av både Milo och Nelson och han piper väldigt högljutt. Jag har aldrig sett något sår på honom, så de biter inte honom. Viktigt att veta om Valter är att han ser dåligt och man måste därför ge sig tillkänna innan man lyfter honom så han inte blir skrämd. Han vill mer än gärna både sitta på axeln och springa runt utanför buren.


Melvin – födda 29/10-20

Valter – född 22/10-20


Priset att adoptera de kostar 600kr.