top of page

Samarbeten & Sponsorer

Den här sidan är tillägnad våra samarbeten och sponsorer

logo.webp
dr.png
halland.png
39253486_2361473600559375_60319646201203
1529750108938_orig.png

Veterinär Garland

Vi lärde känna veterinär Jenny Garland när hon jobbade som klinikchef på Vettris i Norrköping. Vi behövde akut hjälp med att hjälpa en råtta vandra vidare över till andra sidan, veterinären vi brukade vända oss till hade inte tid, så det blev en chansning att prova någon ny. Väl på kliniken var det kärlek vid första ögonkastet då Jenny inte bara var otroligt varm, kompetent och proffsig, utan hyste även en sådan respekt och kärlek för djuren.

Under Jennys år i Norrköping blev Råtthjälpen en trogen kund och och vi vände oss till henne i stort och smått. Veterinärer är sällan speciellt kunniga på smådjur i allmänhet, och råttor i synnerhet. Men med alla råttor i behov av vård som vi fullkomligt öste över Jenny så hade hon inget annat val än att lära sig, och som den råttälskare hon är i grunden tror vi nog hon tyckte det var ganska roligt med dessa små långsvansade patienter. Ur detta föddes en superb råttkirurg med stor allmänkunskap om råttors sjukdomar, och det hon eventuellt inte har koll på, det tar hon snabbt reda på!

Efter ett par år i Norrköping flyttade Jenny, till vårt stora förtret, hem igen till Faringe, utanför Uppsala. Och trots att våra allra flesta råttor hamnar i jourhemmet i Norrköping i väntan på adoption, så är det alla dagar i veckan värt att åka till Uppsala för att få den bästa råttvården.

Och med allt detta sagt, så är vi otroligt stolta över att nu kunna presentera Jenny, och hennes klinik Veterinär Garland i Faringe, som en del av Råtthjälpen!

Jenny kommer att hjälpa oss med all möjlig vård som våra små vänner i jourhem i närområdet behöver, och det känns otroligt tryggt att kunna vända sig till någon så kompetent, och med hjärtat på rätt ställe. Stort tack Jenny, för att du vill hjälpa oss att hjälpa!

Mer om Jenny, hennes kliniker, (både i Faringe men också inne i Uppsala!), och vården hon erbjuder alla möjliga sällskapsdjur, kan ni läsa här:

bottom of page